Konfirmander

Konfirmation 2018

Konfirmation i Skads Kirke i 2018 finder sædvanen tro sted 1. og 2. søndag i maj:

A-klassen: søndag den 6. maj, kl. 10.00.

B-klassen: søndag den 13. maj, kl. 10.00.

Konfirmationsforberedelsen indledes:

A-klassen: Tirsdag den 5. september 2017 kl. 8.00

B-klassen: Onsdag den 6. september 2017 kl. 8.00

i konfirmandstuen ved præsteboligen, Majgårdsparken 23 i Andrup.

Undervisningen vil herefter finde sted hver tirsdag h.h.v. onsdag i tidsrummet 8.00 - 9.30.

Med flg. to undtagelser:

Temadag:

A-klassen: Tirsdag den 12. september

B-klassen: Onsdag den 13. september

kl. 10.00 - 14.00 i konfirmandstuen ved præsteboligen, Majgårdsparken 23 i Andrup.

Ekskursion:                     Fælles, A+B: Tirsdag den 3. oktober

kl.  8.00 - 16.00. Afgang med bus fra præsteboligen.

Sidste almindelige undervisningsgang vil være 24. h.h.v. 25. april. Den 1. h.h.v. 2. maj øves konfirmationshandlingen i kirken. Der er ingen konfirmationsforberedelse i skolens ferier.

OBS: Første undervisningsgang bedes eleverne medbringe fødsels- og dåbsattest h.h.v. fødsels- og navneattest samt oplysninger om navn og adresse på indehavere af forældremyndigheden.

Orienteringsmøde for forældrene vil blive afholdt i konfirmandstuen:

A-klassen: Tirsdag den 22. august kl. 19.30

B-klassen: Torsdag den 24. august kl. 19.30

Særskilt indbydelse vil tilgå forældrene til elever på Skads Skole direkte. Forældre til børn, der følger undervisning på andre skoler og som ønsker at blive konfirmeret i Skads Kirke, bedes venligst selv kontakte undertegnede.

Finn Ryneld.